Per picar
Xarrup d’escalivada i anxoves
Xarrup de foie formatge de cabra i poma
Cullereta de raviolli de poma i botifarra negra
Tartaleta de brandada de bacallà
Enfilat de llagostí amb cansalada
Vol-au-vent de formage i salmó fumat
Raviolli de carbassó, bolets, gamba i botifarra negra
Croquetes de pernil salat
Croquetes de pollastre 9€
Primers Plats:
Canelons de carn (3 unitats) 4.5€
Timbal d’escalivada amb brandada de bacallà 6€
Amanida de formatge de cabra 6’5 €
Carns
Entrecot (400g) amb salsa de ceps o roquefort 10€
Espatlla de xai desossada al forn 12€
Pollastre amb escamarlans 9€
Peixos
Calamars farcits 9€
Bacallà amb allioli de poma 7€
Rapet al forn 12€
Aquests plats només es serviran prèvia reserva mínim tres dies d’antelació |