Per picar

Xarrup d’escalivada i anxoves

Xarrup de foie formatge de cabra i poma

Cullereta de raviolli de poma i botifarra negra

Tartaleta de brandada de bacallà

Enfilat de llagostí amb cansalada

Vol-au-vent de formage i salmó fumat

Raviolli de carbassó, bolets, gamba i botifarra negra

Croquetes de pernil salat

Croquetes de pollastre                                                                                             9€

 

Primers Plats:

Canelons de carn (3 unitats)                                                                         4.5€

Timbal d’escalivada amb brandada de bacallà                                         6€

Amanida de formatge de cabra                                                                    6’5 €

 

Carns

Entrecot (400g) amb salsa de ceps o roquefort                                         10€

Espatlla de xai desossada al forn                                                                  12€

Pollastre amb escamarlans                                                                            9€

 

 

Peixos

Calamars farcits                                                                                            9€

Bacallà amb allioli de poma                                                                        7€

Rapet al forn                                                                                                  12€

Aquests plats només es serviran prèvia reserva mínim tres dies d’antelació