Per picar

Xarrup d’escalivada i anxoves

Enfilat de botifarra dolça i poma

Cullereta d’ou potxat de guatlla i sobrassada

Tartaleta de brandada de bacallà

Enfilat de llagostí amb cansalada

Vol-au-vent de formage i salmó fumat

Bombó de curri i coco amb llagostí

Croquetes de pernil salat

Croquetes de pollastre 9€

Primers Plats:

Canelons de carn (3 unitats) 4.5€

Timbal d’escalivada amb brandada de bacallà 5’5€

Amanida de formatge de cabra 5’5 €

Carpaccio de peus de porc amb oli de ceps 7€

Carns

Filet de porc amb salsa de ceps o roquefort 8’5€

Espatlla de xai desossada al forn 11€

Pollastre amb escamarlans 8’5€

Magret d’ànec amb salsa de taronja 10€

Peixos

Calamars farcits 9€

Bacallà amb allioli de poma 7€

Rapet al forn 12€

Postres

Trio de gotets (mus de formatge, mus de xocolata i copa de torró) 4’5€

Sacher de xocolata (2 persones) 4’5€

Aquests plats només es serviran prèvia reserva mínim tres dies d’antelació